Bemutatkozás

Rémik Ildikó vagyok. Élelmiszerhigiénikus és Engedélyeztetési Szakértő. Végzettségeim:

  • Okleveles Élelmiszer Mérnök
  • Élelmiszerhigiénikus Szakmérnök
  • Mérnöktanár
  • HACCP Adminisztrátor

Az élelmiszerhigiénia és engedélyeztetés területén 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, több száz projekt engedélyeztetésében és új tevékenységek bevezetésében vettem részt. Kérem, tekintse meg referencia munkáimat itt...

Cégünk Budapest központtal rendelkezik, de tevékenységünket az egész országra kiterjedően végezzük. Vállalkozásunk fő profilja az építési és működési engedélyezési eljárásokban komplex élelmiszerhigiéniai szakmai támogatás és tanácsadás a mikro és makro vállalkozásoktól a multinacionális cégekig terjedően valamennyi piaci szereplő részére. Szolgáltatásainkról bővebben itt olvashat...

Az engedélyeztetés egy nagyon összetett feladat, mely szakmai tudást, tapasztalatot és jogszabályi ismereteket igényel. Amennyiben egy beruházó projektjét, nyitó üzletét, vagy új tevékenységét sikerrel, határidőre kívánja megvalósítani, úgy az élelmiszerhigiéniai szakember bevonása elkerülhetetlen. Cégünk nemcsak a kötelezettségekről és a lehetőségekről tájékoztatja ügyfeleit, hanem érdekeiket - szakmai érvekkel alátámasztva - teljes körűen képviseli a hatóságok előtt is. Mindez garantálja az engedélyek határidőcsúszásoktól mentes beszerzését, valamint a beruházásnak az ügyfél által elvárt tartalommal történő megvalósulását.

Keressen a nyitással kapcsolatos műszaki-higiéniai feltételek kialakításával, élelmiszerhigiéniai tervdokumentáció készítésével, engedélyek beszerzésével és bármilyen egyéb szakmai jellegű kérdéssel kapcsolatban!