Impresszum

Szolgáltató neve:                     Rémik Ildikó
Szolgáltató székhelye:             1118 Budapest, Torbágy utca 9. 6/23.
Szolgáltatói telefon:                 +36 30 552 6086
Szolgáltatói e-mail:                  ri@mukodesiengedelyek.hu
Facebook:                               https://www.facebook.com/mukodesiengedelyek
Bankszámla szám:                  10400676-74495155-49481015
Nyilvántartó szerv:                   Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala
Nyilvántartásba vételi szám:    50003912
Adószám:                                67289442-1-43
Tárhely szolgáltató:                 3 in 1 Hosting Bt.
                                               2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11.
                                               +36 20 988 8155


Rémik Ildikó, mint a mukodesiengedelyek.hu tulajdonosa és üzemeltetője elkötelezett a személyes adatok védelme mellett. A tevékenysége során tudomására jutott adatokat, információkat üzleti titokként kezeli, azokat - a jogszabályokban biztosított kivételektől eltekintve - nem hozza illetéktelen tudomására, nem él vissza velük. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítja, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával.

A mukodesiengedelyek.hu tartalmi és formai alkotórészei szellemi terméknek minősülnek, az azzal kapcsolatos minden jog fenntartva. A honlap tartalmának felhasználása, idézése kizárólag a mindenkor hatályos jogszabályi előírások betartásával és a Szolgáltató előzetes írásbeli jóváhagyásával történhet.

A mukodesiengedelyek.hu oldalaira rámutató linkek elhelyezése az ri@mukodesiengedelyek.hu email címre küldött írásos tájékoztatással történhet. A méltatlan szövegkörnyezetbe helyezés ellen határozottan fellépünk és haladéktalanul kezdeményezzük annak megszüntetését!

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatosan bármilyen észrevétele, panasza lenne, illetve amennyiben tudomása van róla, hogy az oldal bármely tartalma máshol jogosulatlanul megjelenik, úgy kérjük, hogy ezt elsődlegesen a Szolgáltató felé jelezni szíveskedjen.

A szolgáltató minden ésszerű lépést megtett annak érdekében, hogy a honlapon közölt minden információ pontos és helytálló legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére ezek az információk csak tájékoztató jellegűek, melyek nem helyettesítik a konkrét esetekre vonatkozó szakmai tanácsadást és a személyes szakmai felügyelet alatt elvégzett munkát. Éppen ezért a Szolgáltató a honlapon elhelyezett információk felhasználásából eredő károkért semminemű felelősséget nem vállal!